online tečaj njemačkog jezika

TEČAJ NJEMAČKOG ZA NAPREDNE (stupanj B1 / B2)

icon-levels
za stupnjeve
B1 / B2
icon-levels
cijena
15 eura /
po satu
icon-levels
trajanje
1 nastavni sat -
60 minuta
icon-levels
grupni tečaj
7,50 eura /
po satu

Ovaj online tečaj se održava preko besplatne aplikacije za video pozive (Skype ili Zoom), koju možete preuzeti na mobitel ili laptop, a zatim se možete naći s nastavnicom u dogovoreno vrijeme.

Tijekom tečaja vas uvijek prati nastavnica koja će vam sve objasniti, s kojom ćete zajedno prijeći razne vježbe i koja se će prilagoditi vašoj brzini učenja. Sve vježbe i materijali za nastavu su besplatni, dobit ćete ih prije ili tijekom nastave (kao PDF), a nakon svake nastave ćete dobiti i rješenja. Nakon završetka tečaja možete dobiti potvrdu o sudjelovanju.

ŠTA ĆETE NAUČITI TIJEKOM TEČAJA?

Ovaj tečaj je idealan za sve koji su već učili njemački i žele usavršiti i proširiti svoje znanje kroz aktivne vježbe, naučiti nove riječi, svladati gramatiku i strah od govora, ali i za sve koji jednog dana žele položiti ispit jer vježbe uključuju sve što ćete trebati znati u ispitu.

Tečaj prati plan i program, a vježbe i materijali su iz raznih knjiga (Schritte Neu, Sicher im Alltag, Menschen, …) i uključuju sve najpotrebnije: pričanje, čitanje, gramatiku, pisanje i slušanje audiozapisa.

Ali ako želite da vam nastavnica objasni samo određene teme ili ako želite učiti samo određene stvari, onda vam prije tečaja možemo poslati popis tema za pojedinu razinu, pa možete odabrati ono što želite učiti ili što vam je potrebno.

ZA KOGA JE TEČAJ:

Nudi se tečaj za B1 razinu (B1.1 + B1.2) ili za B2 razinu (B2.1 + B2.2). Ako niste sigurni koja ste razina možemo vam poslati mali test kako bi odredili vašu razinu.

KADA JE NASTAVA?

Nastava se nudi svaki tjedan od ponedjeljka do petka, između 8 - 17 sati. Sami birate dan i vrijeme nastave prema želji i koliko sati tjedno ili mjesečno želite rezervirati. Sve detalje oko termina ćete dogovoriti s nastavnicom prije tečaja.

OPSEG: Pošto svaki učenik ima svoj ritam i brzinu učenja, računajte na to da treba otprilike 40 do 90 nastavnih sati (po razini) kako bi pokrili sve potrebno. Zato možete sami birati koliko sati želite kupiti za početak.