online tečaj njemačkog jezika

TEČAJ NJEMAČKOG ZA NAPREDNE (stupanj B1 / B2)

icon-levels
za stupnjeve
B1 / B2
icon-levels
cijena
15 eura /
po satu
icon-levels
trajanje
1 nastavni sat -
60 minuta
icon-levels
grupni tečaj
7,50 eura /
po satu

Ovaj online tečaj se održava preko besplatne aplikacije Skype, koju možete preuzeti na mobitel ili laptop. Skype je aplikacije za videopozive preko koje ćete se naći s nastavnicom u dogovoreno vrijeme za nastavu. Tijekom tečaja vas uvijek prati nastavnica koja će vam sve objasniti i s kojom ćete zajedno prijeći razne vježbe.

Tečaj prati plan i program, a vježbe i materijali su iz raznih knjiga (Schritte Neu, Sicher im Alltag, Menschen,…) i uključuju sve potrebno: gramatiku, pisanje, čitanje tekstova, pričanje i slušanje audiozapisa. Tijekom tečaja ćete naučiti puno novih riječi, osnove gramatike, vježbati govor, čitati tekstove i pričati o raznim temama. Kako bi učenje bilo što zabavnije, čekaju vas razne online igre i kvizovi preko Quizlet stranice.

Sve vježbe i materijali za nastavu su uključeni u cijenu i dobit ćete ih prije ili tijekom nastave na Skype ili e-mail, a nakon nastave ćete dobiti i sva rješenja. Nakon završetka tečaja možete dobiti potvrdu o sudjelovanju.

ZA KOGA JE TEČAJ:

Ovo je tečaj njemačkog za napredne i idealan je za sve koji su već učili njemački i žele usavršiti i proširiti svoje znanje i za sve koji jednog dana žele položiti ispit. Nudi se tečaj za B1 razinu (B1.1 + B1.2) i za B2 razinu (B2.1 + B2.2). Ako niste sigurni koja ste razina mogu vam poslati test kako bi odredili razinu.

KADA JE NASTAVA?

Nastava se nudi svaki tjedan od ponedjeljka do petka, između 8 - 17 sati. Sami birate dan i vrijeme nastave prema želji i koliko sati tjedno ili mjesečno želite rezervirati.

OPSEG: Pošto svaki učenik ima svoj ritam i brzinu učenja, računajte na to da treba otprilike 60 do 100 nastavnih sati (po stupnju) kako bi pokrili sve potrebno. Zato možete sami birati broj sati koji želite kupiti za početak, a možete kupiti paket od 5, 10, 15, 20 ili više nastavnih sati.