online tečaj njemačkog jezika

TEČAJ NJEMAČKOG - RIJEČIMA DO ŠPREHANJA

icon-levels
za stupnjeve
A1 + A2
icon-levels
cijena
30 eura
icon-levels
trajanje
30 lekcija
icon-levels
grupni tečaj
 

Ovaj tečaj je idealan za sve koji žele na zabavan način naučiti ili ponoviti riječi i bitne izraze za A1 i A2 razinu i proširiti svoj vokabular uz zanimljive vježbe, kvizove i igre.

Kako funkcionira tečaj?

Ovaj tečaj se sastoji od 30 lekcija, a svaka lekcija pokriva jednu temu i uključuje korisne savjete i razne vježbe (pronaći točan prijevod riječi pogoditi točan odgovor, čitanje kratkih tekstova i popunjavanje praznina, slušanje audiozapisa i više).

Kako bi učenje bilo što zabavnije, neke vježbe uključuju besplatne online kvizove i igre preko Quizlet stranice (preko koje možete isto čuti izgovor i provjeriti prijevod za pojedine riječi).

Sve upute i vježbe ćete dobiti na vaš e-mail (kao PDF-dokumente), samo ih trebate otvoriti i već možete krenuti vježbati njemački samostalno (bez nastavnika) kada god želite, bez rokova i ograničenja. Uz svaku lekciju ćete dobiti rješenja i možete odmah pregledati svoje rezultate. Također ćete uz svaku lekciju dobiti rječnik, tj. popis novih riječi s prijevodom.

Šta je uključeno?

  • 30 lekcija s raznim vježbama i korisnim savjetima
  • besplatne online igre i kvizovi preko Quizlet stranice
  • rješenja su uključena
  • 66 x audiozapisa
  • rječnik uz svaku lekciju (popis novih riječi s prijevodom)
  • BONUS: Popis njemačkih filmova

NAPOMENA: ovdje možete preuzeti samo kratak primjer iz jedne lekcije, svaka lekcija inače sadrži od 8 do 15 stranica i više vježbi (ovisno o lekciji), plus rješenja i rječnik.