o nama

E-prevoditelj je obrt specijaliziran za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga za njemački jezik i online tečaj njemačkog. Obrt je osnovan 2018. godine sa sjedištem u Đakovu/Piškorevcima i s ciljem da poduzećima i pojedincima pružimo kvalitetne i stručne jezične usluge za njemački jezik te razinu usluge kakvu očekuju.

Kako bi pokrili sve potrebe naših klijenata, nudimo i ovjereni prijevod ovlaštenog sudskog tumača za njemački jezik koji će vam prevesti te ovjeriti prijevod svojim pečatom i potpisom, čime jamči da prijevod u potpunosti odgovara izvornom tekstu.

Naši prevoditelji, sudski tumači i nastavnici su visokoobrazovani stručnjaci i izvorni govornici s dugogodišnjim iskustvom. Naši prevoditelji nude profesionalne prijevode svih vrsta tekstova, a posebno su specijalizirani za prijevode iz područja prava, ugostiteljstva, turizma i filmske industrije/medija te za prijevode raznih diploma i svjedodžbi.
icon-tools

Tijekom prevođenja se služimo i CAT alatima (računalni programi za prevođenje) kao što su SDL Trados Studio 2019 i memoQ, koji omogućavaju maksimalnu uštedu troškova i vremena.

icon-globe

Naše poslovanje usmjereno je online poslovanju, zato nam možete poslati tekst za prijevod na e-mail i Facebook ili učiti njemački preko Skype-a, bez obzira gdje se nalazili.