online tečaj njemačkog jezika

Certifikati i potvrde

Ako želite raditi ili studirati u Njemačkog, Austriji ili Švicarskoj trebat će Vam međunarodno priznati certifikat za njemački jezik. Kako bi dobili ovaj certifikat morate prvo položiti ispit u licenciranom ispitnom centru za međunarodne certifikate, a to su: ispit Goethe-Instituta, telc-ispit ili TestDaF.

Pro tome imate dvije opcije:

1) Možete odmah polagati ispit u licenciranom ispitnom centru.

2) Možete prije ispita ići na tečaj njemačkog kako bi se bolje pripremili za ispit (pohađanje tečaja nije preduvjeti za polaganje ispita).

Ukoliko vam je cilj položiti ispit i dobiti certifikat, onda možete ići na pripremni tečaj. Tijekom pripremnog tečaja ćete naučiti sve potrebno za polaganje ispita, upoznat ćete formu i tehnike rješavanja ispita. Pri tome pripazite: pripremi tečaj je namijenjen da vas pripremi za ispit, ali ne i za život u zemljama njemačkog govornog područja. Zato tijekom ovog tečaja nećete naučiti puno novih riječi, nećete puno vježbati pričanje, a nakon položenog ispita možda i dalje budete imali osjećaj da ne vladate jezikom.

Ako Vam je cilj naučiti nove riječi, vježbati pričati i pripremiti se za život u zemljama njemačkog govornog područja, onda možete odabrati klasičan tečaj koji uključuje sve: pričanje, gramatika, čitanje, slušanje i vokabular. Tijekom ovog tečaja ćete također naučiti sve potrebno za ispit (riječi za određenu razinu i teme, gramatiku, vježbati čitanje i slušanje), ali glavni cilj tečaja nije priprema za ispit.

NAPOMENA: e-prevoditelj nudi klasičan tečaj njemačkog za A1, A2, B1 i B2 razine. Nakon tečaja možete dobiti potvrdu o sudjelovanju, ali ne nudimo polaganje ispita niti međunarodno priznate certifikate.

icon-info

Ako se želite pripremiti za ispit kroz pripremni tečaj, javite nam se na mail (e.prevoditelj@gmail.com) ili Facebook (facebook.com/eprevoditelj).

Ako vam treba samo obična potvrda o sudjelovanju ili o položenom tečaju njemačkog jezika, možemo vam uvijek izdati potvrdu nakon bilo kojeg upisanog tečaja kod nas.