E-PREVODITELJ je obrt specijaliziran za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga na njemački jezik i online tečaj njemačkog. Naše poslovanje usmjereno je online poslovanju, zato nam možete iz udobnosti Vašeg doma poslati tekst za prijevod putem e-pošte i Facebook-a ili učiti njemački preko Skype-a gdje god se nalazili.

Nudimo prijevod svih vrsta tekstova, uključujući životopise, školske svjedodžbe, razne potvrde i uvjerenja. Ukoliko Vam treba ovjereni prijevod, možemo Vam ponuditi prijevod ovlaštenog sudskog tumača za njemački jezik, koji će Vam prevesti i ovjeriti prijevod svojim pečatom i potpisom (čime jamči da prijevod u potpunosti odgovara izvornom tekstu). Sve informacije u vezi s ovjerenim prijevodom možete provjeriti OVDJE.

Ukoliko Vas zanima online tečaj njemačkog možete sve informacije provjeriti OVDJE.

Nudimo prijevod svih vrsta tekstova, uključujući:

  • životopisi i zamolbe za posao
  • isprave (rodni list, vjenčani list, smrtni list, domovnica,…)
  • diplome i svjedodžbe
  • razne potvrde (o prebivalištu, o zdravstvenoj sposobnosti,…)
  • razna uvjerenja i sudska rješenja
  • web-stranice, reklame, jelovnici,…

Prijevodi se pišu računalom i dostavljaju putem e-pošte ili na željenu kućnu adresu, čak u inozemstvo.

Za konkretnu ponudu nam jednostavno pošaljite uzorak teksta koji treba prevesti ili sliku/kopiju teksta na e-poštu e.prevoditelj@gmail.com ili Facebook. Po mogućnosti navedite rok u kojem prijevod mora biti isporučen.

Kvalitetan prijevod životopisa i zamolbe

Cijena: već od 49,00 kn

* Sa svim se dokumentima postupa povjerljivo i isti neće biti dostupni trećim osobama ako to nije izričito naznačeno. Sve poslovne tajne i povjerljive informacije otkrivene tijekom prevođenja su zaštićene.