Online tečaj njemačkog jezika

 • online tečaj njemačkog jezika je najsuvremeniji način učenja, a odvija se preko Skype-a (besplatni program za video pozive, dostupan na svim uređajima)
 • materijali i vježbe za nastavu su besplatni, a dobit ćete ih prije nastave (u PDF-u ili Word-u te ih možete po želji ispisati)
 • tečaj je dostupan tijekom cijele godine
 • nastava se nudi od ponedjeljka do petka između 8-19 sati, a Vi birate dan i vrijeme nastave
 • mogućnost besplatnog otkazivanja nastave – umjesto da vam propadne uplaćeni sat, jednostavno dogovorite drugi termin za nastavu
 • nastavnik vas prati tijekom cijelog tečaja, odgovara na vaša pitanja i redovito daje povratne informacije
 • za tečajeve se ne izdaju certifikati!

STANDARDNI ONLINE TEČAJ

Cijena (po stupnju): 1450 kn

Standardni online tečaj idealan je za sve koji žele pokriti sve jezične sadržaje te spojiti govorne, gramatičke, pismene i usmene vježbe.

 • materijali i vježbe za nastavu prate zadani program
 • nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe/ CEFR standarde
 • za stupnjeve: A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2
 • opseg svakog stupnja: 20 nastavnih sati/ 1 nastavni sat traje punih 60 minuta
 • ovaj tečaj će Vas također pripremiti za sljedeće ispite: Start Deutsch 1 + 2 (A1 + A2), telc Deutsch Beruf (A2 + B1), Zertifikat Deutsch (B1)

SPECIJALIZIRANI INDIVIDUALNI TEČAJ

Cijena po satu: 129 kuna (60 minuta) / 97 kn (45 minuta)

Ovaj online tečaj prati individualni program koji je prilagođen svakom polazniku (njegovim potrebama i željama), a dostupan je za sve stupnjeve (A1 do C2).

TEČAJ POSLOVNOG NJEMAČKOG JEZIKA

Cijena: na upit

Online tečaj poslovnog njemačkog idealan je za poslovne ljude i tvrtke, a pripremit će Vas za određeni posao u zemljama njemačkog govornog područja.

 • za stupnjeve: A1, A2, B1, B2, C1, C2

Sadržaj programa: poslovni pojmovi, riječi i izrazi vezani za ured i sastanke, komunikacija u poslovnom životu (s klijentima i poslovnim partnerima) te poslovno dopisivanje

BRZI ONLINE TEČAJ – ZA KONOBARE

Cijena individualnog tečaja: 750 kn / 10 nastavnih sati

Cijena grupnog tečaja: na upit

Brzi online tečaj njemačkog jezika idealan je za sve koji u najkraćem vremenu žele naučiti sve potrebno za posao konobara.

 • OPSEG: 10 nastavnih sati / 1 nastavni sat traje 60 minuta

Sadržaj programa: opći vokabular vezan rad u restoranu, rezervacija stola (osobno i preko telefona), pozdravljanje i posluživanje gostiju (odgovaranje na opća pitanja, preporuka jela), vokabular vezan za jelovnik (razna jela i pića) te pribor za jelo, rješavanje žalbi i posebnih želja, račun i naplata

Nudimo 1 besplatan sat koji služi za upoznavanje i kao probni sat!

Nakon probnog sata možete odlučiti želite li kupiti sate (možete odabrati paket od 10, 20 ili 30 nastavnih sati)

Tečaj poslovnog njemačkog jezika

Poslovni pojmovi (pojmovi vezani za sastanke i ured)


Komunikacija u poslovnom životu, s klijentima i poslovnim partnerima (preko telefona, dogovaranje termina)


Poslovno dopisivanje

Koje su prednosti online tečaja?

Nastava dostupna s bilo kojeg mjesta – možete učiti njemački iz udobnosti Vašeg doma, tijekom kratkog odmora na poslu ili dok putujete.

Individualni tečaj – nastava se prilagođava samo Vama i nećete morati prilagoditi brzinu nastave i učenja drugima.

Fleksibilnost – Vi birate dan i vrijeme nastave! Možete svaki sat dogovoriti spontano ili rezervirati točno određeni dan i vrijeme za nastavu.

Za lakši dogovor ćemo Vam uvijek unaprijed javiti sve slobodne termine.

Besplatno otkazivanje – nudimo besplatno otkazivanje, najkasnije sat vremena prije početka dogovorene nastave, a ako propustite nastavu, možemo Vam naknadno poslati vježbe.

Ušteda – ne trošite vrijeme i novac na put do škole jezika, jer je nastava dostupna preko besplatnog programa Skype (dostupan na svim uređajima).

Materijali i vježbe za nastavu besplatni – ne morate kupiti knjige i materijale za nastavu jer su već uključeni u cijenu svake nastave.

Kako teče nastava preko Skype-a?

Skype je odličan način kako bi se povezali s našim klijentima diljem svijeta i kako bi im omogućili tečaj njemačkog jezika gdje god se nalazili. Pomoću Skype-a imate mogućnost učiti njemački bez obzira gdje živite i to besplatno, jer se Skype ne plaća.

Posjetite Google Play ili Microsoft trgovinu za besplatno preuzimanje Skype-a.

Nakon što ste instalirali Skype (na računalu ili mobitelu) možete izraditi Vaš Skype račun i profil u samo nekoliko minuta.

Nakon toga možete jednostavno nazvati nastavnika preko Skype-a u dogovoreno vrijeme nastave. Prije nastave ćete dobiti materijale i vježbe na Skype ili mail (u PDF ili Word formatu) te ih riješiti zajedno s nastavnikom tijekom nastave.