Online tečaj njemačkog jezika

  • online tečaj njemačkog jezika je najsuvremeniji način učenja, a odvija se preko Skype-a (besplatni program za video pozive, dostupan na svim uređajima)
  • treba Vam osobno računalo s internet pristupom, slušalice i mikrofon
  • možete odabrati paket od 10, 20 ili 30 nastavnih sati. Nakon toga Vi birate dan i vrijeme za nastavu, a ako je željeni termin slobodan dobit ćete potvrdu
  • materijali i vježbe za nastavu su već uključeni, a dobit ćete ih tijekom nastave
  • 1 sat = 60 minuta
  • ovo je individualni tečaj i nastava se prilagođava samo Vama
  • za sve stupnjeve (stupanj A1 do C2), nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe/ CEFR standarde
  • tečaj je dostupan tijekom cijele godine

Nudimo također tečaj poslovnog njemačkog jezika, za sve koji žele naučiti njemački za različite poslovne situacije.

Koje su prednosti online tečaja?

Nastava dostupna s bilo kojeg mjesta – možete učiti njemački iz udobnosti Vašeg doma, tijekom kratkog odmora na poslu ili dok putujete.

Individualni tečaj – nastava se prilagođava samo Vama, Vašim potrebama i nećete morati prilagoditi brzinu nastave i učenja drugima.

Fleksibilnost – Vi birate dan i vrijeme nastave! Možete svaku nastavu dogovoriti spontano ili rezervirati točno određen dan i vrijeme za nastavu.

Za lakši dogovor ćemo Vam uvijek unaprijed javiti sve slobodne termine.

Besplatno otkazivanje – nudimo besplatno otkazivanje, najkasnije sat vremena prije početka dogovorene nastave, a ako propustite nastavu, možemo Vam naknadno poslati materijale za vježbu.

Ušteda – ne trošite vrijeme i novac na put do škole jezika, jer je nastava dostupna preko besplatnog programa Skype (dostupan na svim uređajima).

Materijali i vježbe za nastavu besplatni – ne morate kupiti knjige i materijale za nastavu jer su već uključeni u cijenu svake nastave.

Kako teče nastava preko Skype-a?

Skype je odličan način kako bi se povezali s našim klijentima diljem svijeta i kako bi im omogućili tečaj njemačkog jezika gdje god se nalazili. Pomoću Skype-a imate mogućnost učiti njemački bez obzira gdje živite i to besplatno, jer se Skype ne plaća.

Posjetite Google Play ili Microsoft trgovinu za besplatno preuzimanje Skype-a.

Nakon što ste instalirali Skype možete izraditi Vaš Skype račun i profil u samo nekoliko minuta.

U dogovoreno vrijeme nastave ćete se sastati s nastavnikom preko Skype-a, tijekom nastave ćete dobiti materijale i vježbe (u PDF ili Word formatu) te ih riješiti zajedno s nastavnikom (preko kamere i mikrofona).