Online tečaj njemačkog jezika

 • online tečaj njemačkog jezika je najsuvremeniji način učenja, a odvija se preko Skype-a (besplatni program za video pozive, dostupan na svim uređajima) ili prema želji preko WhatsApp.
 • materijali i vježbe za nastavu su besplatni, a dobit ćete ih prije nastave (u PDF-u ili Word-u te ih možete po želji ispisati)
 • tečaj je dostupan tijekom cijele godine
 • nastava se nudi od ponedjeljka do petka između 8-19 sati, a Vi birate dan i vrijeme nastave
 • mogućnost besplatnog otkazivanja nastave – najkasnije 1 dan prije dogovorene nastave, umjesto da propadne uplaćeni sat, jednostavno dogovorite drugi termin za nastavu
 • nastavnik Vas prati tijekom cijelog tečaja, odgovara na vaša pitanja i redovito daje povratne informacije
 • za tečajeve se ne izdaju certifikati!

Nudimo 1 besplatan sat koji služi za upoznavanje i kao probni sat

STANDARDNI ONLINE TEČAJ

Individualni tečaj: 1400 kn / 20 sati 700 kn / 10 sati

Grupni tečaj: na upit

Standardni online tečaj idealan je za sve koji žele pokriti sve jezične sadržaje te spojiti govorne, gramatičke i pismene vježbe.

 • materijali i vježbe za nastavu prate zadani program
 • nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe/ CEFR standarde
 • za stupnjeve: A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2
 • opseg svakog stupnja: 20 nastavnih sati/ 1 nastavni sat traje punih 60 minuta
 • ovaj tečaj će Vas također pripremiti za sljedeće ispite: Start Deutsch 1 + 2 (A1 + A2), telc Deutsch Beruf (A2 + B1), Zertifikat Deutsch (B1)

SPECIJALIZIRANI INDIVIDUALNI TEČAJ

129 kuna / po satu (od 60 minuta)

97 kn / po satu (od 45 minuta)

Ovaj online tečaj prati individualni program koji je prilagođen svakom polazniku (njegovim potrebama i željama), a dostupan je za sve stupnjeve (A1 do C2).

TEČAJ POSLOVNOG NJEMAČKOG JEZIKA

Cijena: na upit

Online tečaj poslovnog njemačkog idealan je za poslovne ljude i tvrtke, a pripremit će Vas za određeni posao u zemljama njemačkog govornog područja.

 • za stupnjeve: A1, A2, B1, B2, C1, C2

Sadržaj programa: poslovni pojmovi, riječi i izrazi vezani za ured i sastanke, komunikacija u poslovnom životu (s klijentima i poslovnim partnerima) te poslovno dopisivanje

BRZI ONLINE TEČAJ – ZA UGOSTITELJE I KONOBARE

Individualni tečaj: 750 kn / 10 sati

Grupni tečaj: na upit

Brzi online tečaj njemačkog jezika idealan je za sve koji u najkraćem vremenu žele naučiti sve potrebno za posao konobara.

 • OPSEG: 10 nastavnih sati / 1 nastavni sat traje 60 minuta

Sadržaj programa: opći vokabular vezan rad u restoranu, rezervacija stola (osobno i preko telefona), pozdravljanje i posluživanje gostiju (odgovaranje na opća pitanja, preporuka jela), vokabular vezan za jelovnik (razna jela i pića) te pribor za jelo, rješavanje žalbi i posebnih želja, račun i naplata

Koje su prednosti online tečaja?

Nastava dostupna s bilo kojeg mjesta – možete učiti njemački iz udobnosti Vašeg doma, tijekom kratkog odmora na poslu ili dok putujete.

Individualni tečaj – nastava se prilagođava samo Vama i nećete morati prilagoditi brzinu nastave i učenja drugima.

Fleksibilnost – Vi birate dan i vrijeme nastave! Možete svaki sat dogovoriti spontano ili rezervirati točno određeni dan i vrijeme za nastavu.

Za lakši dogovor ćemo Vam uvijek unaprijed javiti sve slobodne termine.

Besplatno otkazivanje – nudimo besplatno otkazivanje, najkasnije 1 dan prije početka dogovorene nastave, a ako propustite nastavu, možemo Vam naknadno poslati vježbe.

Ušteda – ne trošite vrijeme i novac na put do škole jezika, jer je nastava dostupna preko besplatnog programa Skype (dostupan na svim uređajima).

Materijali i vježbe za nastavu besplatni – ne morate kupiti knjige i materijale za nastavu jer su već uključeni u cijenu svake nastave.

Kako teče nastava preko Skype-a?

Skype je odličan način kako bi se povezali s našim klijentima diljem svijeta i kako bi im omogućili tečaj njemačkog jezika gdje god se nalazili. Pomoću Skype-a imate mogućnost učiti njemački bez obzira gdje živite i to besplatno, jer se Skype ne plaća.

Posjetite Google Play ili Microsoft trgovinu za besplatno preuzimanje Skype-a.

Nakon što ste instalirali Skype (na računalu ili mobitelu) možete izraditi Vaš Skype račun i profil u samo nekoliko minuta.

Nakon toga možete jednostavno nazvati nastavnika preko Skype-a (ili po želji preko WhatsApp) u dogovoreno vrijeme nastave. Prije nastave ćete dobiti materijale i vježbe na Skype ili mail (u PDF ili Word formatu) te ih riješiti zajedno s nastavnikom tijekom nastave.