Online tečaj njemačkog jezika

Online tečaj njemačkog jezika je najsuvremeniji način učenja, a odvija se preko Skype-a. Skype je aplikacija za besplatne poruke i video pozive, preko koje ćete se vidjeti i dopisivati s nastavnikom/icom tijekom nastave. Sve što trebate učiniti je skinuti besplatnu aplikaciju Skype na Vaš mobilni uređaj ili računalo i možete početi učiti njemački gdje god se nalazili.

Tijekom individualnog tečaja Vas prati nastavnik/ica, odgovara na vaša pitanja, redovito daje povratne informacije i zajedno rješavate zadatke. Za razliku od grupnog tečaja će se nastavnik/ica posvetiti samo Vama i Vašim potrebama te prilagoditi Vašoj brzini učenja.

Materijali i vježbe za nastavu su besplatni, a dobit ćete ih prije nastave (u PDF-u ili Word-u te ih možete po želji ispisati).

Možete učiti kad Vama najbolje odgovara, jer sami birate dan i vrijeme nastave prema želji, a nastava se uvijek nudi od ponedjeljka do petka, između 8-19 sati.

Uvijek nudimo 1 besplatan sat koji služi za upoznavanje i kao probni sat

TEČAJ NJEMAČKOG ZA POČETNIKE (stupanj A1 / A2)

CIJENA: 70 kuna / po satu

(1 nastavni sat traje 60 minuta)

BIRAJTE PAKET:

10 sati (700 kn)

20 sati (1400 kn)

30 sati (2100 kn)

TEČAJ NJEMAČKOG ZA NAPREDNE (stupanj B1 / B2)

CIJENA: 70 kuna / po satu

(1 nastavni sat traje 60 minuta)

BIRAJTE PAKET:

10 sati (700 kn)

20 sati (1400 kn)

30 sati (2100 kn)

Ovaj online tečaj idealan je za sve koji nikada nisu učili njemački ili su početnici. Nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe/ CEFR standarde i zato uključuje govorne, gramatičke i pismene vježbe kroz koje ćete naučiti i puno novih riječi.

  • za stupnjeve: A1 / A2
  • opseg svakog stupnja: da bi pokrili sve potrebne jezične sadržaje, treba 40 nastavnih sati
  • ovaj tečaj će Vas također pripremiti za ispite: Start Deutsch 1 (A1), Start Deutsch 2 (A2), telc Deutsch Beruf (A2)
  • grupni tečaj je također dostupan: na upit

Ovaj online tečaj idealan je za sve koji su već učili njemački jezik i žele proširiti svoje znanje. Materijali i vježbe za nastavu prate zadani program prema standardima Vijeća Europe (CEFR standardi) i zato uključuju govorne, gramatičke i pismene vježbe.

  • za stupnjeve: B1 / B2
  • opseg svakog stupnja: da bi pokrili sve potrebne jezične sadržaje treba 40 nastavnih sati
  • ovaj tečaj će Vas također pripremiti za ispite: telc Deutsch Beruf (B1), Zertifikat Deutsch (B1)
  • grupni tečaj je također dostupan: na upit

”BIRAJ SAM” TEČAJ

CIJENA: 70 kuna / po satu

(1 nastavni sat traje 60 minuta)

OPSEG: Vi sami birate broj tema i broj sati (za svaku temu treba otprilike 1-2 nastavna sata kako bi se pokrili svi sadržaji)

Ukoliko želite naučiti samo određene izraze ili određeni dio gramatike, onda je ovaj tečaj idealan za Vas jer možete sami birati teme koje ćete s nastavnikom/icom obraditi tijekom nastave.

TEČAJ POSLOVNOG NJEMAČKOG

Cijena: 80 kuna / po satu

Online tečaj poslovnog njemačkog idealan je za poslovne ljude i tvrtke, a pripremit će Vas za određeni posao u zemljama njemačkog govornog područja.

Za stupnjeve: B1, B2, C1, C2

Sadržaj programa: riječi i izrazi vezani za ured i uredski pribor, sastanke, radno vrijeme, telefoniranje i komunikacija u poslovnom životu s klijentima i poslovnim partnerima, poslovni pojmovi te poslovno dopisivanje (pisanje upita, ponuda, računa i reklamacija)

BRZI TEČAJ ZA UGOSTITELJE I KONOBARE

Cijena: 700 kn / 10 sati

Grupni tečaj: na upit

Naučite tijekom 10 nastavnih sati sve potrebno za posao konobara uz brzi online tečaj njemačkog jezika.

Opseg: 10 nastavnih sati (1 sat traje punih 60 minuta)

Sadržaj programa: riječi i izrazi vezani za rad u restoranu i za jelovnik (razna jela i pića) te pribor za jelo, pozdravljanje i posluživanje gostiju (odgovaranje na opća pitanja, preporuka jela), rješavanje žalbi i posebnih želja, rezervacija stola (osobno i preko telefona), račun i naplata

* NAPOMENA: Za tečajeve se ne izdaju certifikati, ali Vam možemo poslati potvrdu za sudjelovanje nakon završenog tečaja.

Nastava dostupna s bilo kojeg mjesta – možete učiti njemački iz udobnosti Vašeg doma, na poslu ili dok putujete; čak iz inozemstva.

Individualni tečaj – za razliku od grupnog tečaja će se nastavnik posvetiti samo Vama i Vašim potrebama te prilagoditi Vašoj brzini učenja.

Fleksibilnost – Možete učiti kad Vama najbolje odgovara, jer sami birate dan i vrijeme nastave prema želji.

Za lakši dogovor ćemo Vam uvijek unaprijed javiti slobodne termine.

Besplatno otkazivanje – nudimo besplatno otkazivanje, najkasnije 24 sata prije početka dogovorene nastave, a ako propustite nastavu, možemo Vam naknadno poslati vježbe.

Ušteda – uštedite vrijeme i novac koje bi potrošili na put do škole jezika, jer je online nastava dostupna preko mobitela i računala.

Materijali i vježbe za nastavu su besplatni – ne morate dodatno kupiti knjige i materijale za nastavu, dobit ćete ih prije nastave (u Word-u ili PDF-u).

Skype je odličan način kako bi se povezali s našim klijentima diljem svijeta i kako bi im omogućili tečaj njemačkog jezika gdje god se nalazili, zato prvo instalirajte Skype na mobitel ili računalo.

Posjetite Google Play ili Microsoft trgovinu za besplatno preuzimanje Skype-a.

Nakon što ste instalirali Skype možete izraditi Vaš profil u samo nekoliko minuta.

Nakon toga nam se javite porukom za jedan besplatan probni sat, navedite pri tome željeni dan i vrijeme za besplatan sat. Tijekom probnog sata ćete upoznati nastavnika/icu i vidjeti kako teče online nastava. Riješit ćete zajedno nekoliko zadataka, a na kraju nastave će nastavnik/ica odgovoriti i na sva Vaša pitanja.