Online tečaj njemačkog jezika

  • online tečaj njemačkog jezika je najsuvremeniji način učenja, a odvija se preko Skype-a (besplatni program za video pozive, dostupan na svim uređajima)
  • materijali i vježbe za nastavu su besplatni, a dobit ćete ih prije nastave (u PDF-u ili Word-u te ih možete po želji ispisati)
  • 1 sat = 60 minuta
  • individualni tečaj – dostupan tijekom cijele godine
  • nastava se nudi od ponedjeljka do petka između 8-19 sati, a Vi birate dan i vrijeme nastave
  • mogućnost besplatnog otkazivanja nastave – umjesto da vam propadne uplaćeni sat, jednostavno dogovorite drugi termin za nastavu
  • nudi se klasičan tečaj za sve stupnjeve (stupanj A1 do C2, nastavni program prati zadane standarde Vijeća Europe/ CEFR standarde) te tečaj poslovnog njemačkog jezika koji će Vas pripremiti za određeni posao u inozemstvu

Nudimo 1 besplatan sat koji služi za upoznavanje i kao probni sat!

Nakon probnog sata možete odlučiti želite li kupiti sate (možete odabrati paket od 10, 20 ili 30 nastavnih sati)

Tečaj poslovnog njemačkog jezika

Poslovni pojmovi (pojmovi vezani za sastanke i ured)


Komunikacija u poslovnom životu, s klijentima i poslovnim partnerima (preko telefona, dogovaranje termina)


Poslovno dopisivanje

Koje su prednosti online tečaja?

Nastava dostupna s bilo kojeg mjesta – možete učiti njemački iz udobnosti Vašeg doma, tijekom kratkog odmora na poslu ili dok putujete.

Individualni tečaj – nastava se prilagođava samo Vama i nećete morati prilagoditi brzinu nastave i učenja drugima. Imate i mogućnost sami odabrati temu koja Vas zanima i izraziti želje.

Fleksibilnost – Vi birate dan i vrijeme nastave! Možete svaki sat dogovoriti spontano ili rezervirati točno određeni dan i vrijeme za nastavu.

Za lakši dogovor ćemo Vam uvijek unaprijed javiti sve slobodne termine.

Besplatno otkazivanje – nudimo besplatno otkazivanje, najkasnije sat vremena prije početka dogovorene nastave, a ako propustite nastavu, možemo Vam naknadno poslati materijale za vježbu.

Ušteda – ne trošite vrijeme i novac na put do škole jezika, jer je nastava dostupna preko besplatnog programa Skype (dostupan na svim uređajima).

Materijali i vježbe za nastavu besplatni – ne morate kupiti knjige i materijale za nastavu jer su već uključeni u cijenu svake nastave.

Kako teče nastava preko Skype-a?

Skype je odličan način kako bi se povezali s našim klijentima diljem svijeta i kako bi im omogućili tečaj njemačkog jezika gdje god se nalazili. Pomoću Skype-a imate mogućnost učiti njemački bez obzira gdje živite i to besplatno, jer se Skype ne plaća.

Posjetite Google Play ili Microsoft trgovinu za besplatno preuzimanje Skype-a.

Nakon što ste instalirali Skype (na računalu ili mobitelu) možete izraditi Vaš Skype račun i profil u samo nekoliko minuta.

Nakon toga možete jednostavno nazvati nastavnika preko Skype-a u dogovoreno vrijeme nastave. Prije nastave ćete dobiti materijale i vježbe na Skype ili mail (u PDF ili Word formatu) te ih riješiti zajedno s nastavnikom tijekom nastave.